Rohkeasti kohti uutta – Unelmawerstas

Terapeuttinen verkkovalmennus


Uupuneille, ylisuorittajille, elämänmuutoksen edessä oleville:


Omat lahjat, taidot ja kutsumus esiin

 • 3 ASKELEEN METODILLA ROHKEASTI KOHTI UUSIA UNELMIA JA OMANNÄKÖISTÄ JA TARKOITUKSELLISTA ELÄMÄÄ
 • POIS SUORITTAMISEN, UUPUMUKSEN JA VÄSYMISEN KIERTEESTÄ
 • RAKENTAVAT SELVIYTYMISTAIDOT VASTOINKÄYMISIIN: ELÄMÄÄN ILOA, TOIVEIKKUUTTA, JAKSAMISTA JA HYVÄÄ MIELTÄ

Elämän taitekohdassa – kohti toivottua elämänmuutosta

Viekö arki kaikki voimat? Tunnetko tyytymättömyyttä elämääsi kohtaan? Kyteekö uusia unelmia takataskussa, mutta tuntuu ettei tiedä, miten niihin pääsisi käsiksi?

Kiireisessä arjessa tai kriisin keskellä joskus hukkaamme itsemme. Kadotamme yhteyden siihen, millaisia lahjoja ja taitoja meillä on ja miten elää merkityksellistä ja omannäköistä elämää.

ROHKEASTI KOHTI UUTTA on terapeuttinen valmennus elämänmuutosta kaipaaville, uupuneille ja ylisuorittajille, jotka haluavat oppia suhtautumaan itseensä positiivisemmin JA LÖYTÄÄ OMANNÄKÖISEN PAIKKANSA ELÄMÄSSÄÄN.


Tämä valmennus on sinulle, jos pohdit tai koet tällaisia asioita:

 • On epävarmuutta ja huolta omasta jaksamisesta
 • Elämä tuntuu suorittamiselta
 • Halu ja tarve muutokseen, mutta ei keinoja niiden toteuttamiseen ja oikean suunnan valitsemiseen
 • Millaista elämää haluan elää? Kuka ja millainen olen?
 • Mikä on paikkani ja millaista on minun näköinen elämä? 
 • Mitä minulla on annettavaa, entä vastaanotettavaa? 
 • Miten oppia suhtautumaan elämään ja itseen positiivisemmin? 
 • Miten eroon suorittamisen tuomasta väsymyksestä ja uupumuksesta? 
 • Kuinka saisi elämään lisää iloa, elämyksiä ja rentoutta

Kohti muutosta omien arvojen avulla

Mitä hienoa minusta vielä löytyykään?
Elänkö arvojeni mukaan käytännössä?  

Pysyvän muutoksen onnistumiseen tarvitaan terapeuttista arvotyöskentelyä, joka huomioi koko mielen coren”, eli ajatukset, tunteet, arvot ja asenteet.

Näihin liittyvien menetelmien avulla omat arvot, ajatukset, tunteet ja elämä voi muuttua pysyvästi. Valmennuksen avulla mennään kohti tulevaisuutta omista vahvuuksista, arvoista sekä unelmista käsin.

Rohkeasti kohti uutta...

on terapeuttinen valmennusmatka, jonka kolmen askeleen metodin avulla saat alkuun prosessin, jonka avulla saat rohkeutta alkaa toteuttaa toivottuja muutoksia ja unelmia.


Unelmawerstaalla löydetään...

omia lahjoja, taitoja ja mahdollisuuksia, tunnistetaan asioita, jotka ovat estäneet toivottujen muutosten toteutumista. Sieltä käsin lähdetään uusin voimin kohti uutta suuntaa.


Saat...

ymmärryksen siitä, miten haluat tätä elämää elää, mitä tehdä ja muuttaa konkreettisesti ja miten selviytyä rakentavammin myös vastoinkäymisistä. Opit elämään ilosta ja levosta käsin ja saat työkaluja siihen, miten lähteä toteuttamaan käytännössä, askel askeleelta uudenlaista arkea.


VALMENTAJASI

Hei,

Olen Eliisa. Minulla on 20-vuotta työhistoriaa lapsi– ja nuorisotyön, sekä perhe– ja parisuhdetyön parissa. Olen nykyään myös logoterapeutti LTI® ja solmuja parisuhteessa® –parineuvoja.

Terapeuttisessa valmennustyössäni olen nähnyt, miten yksilöt ja parit kipuilevat oman elämänsä kanssa, uupuvat ja ylisuorittavat ja janoavat elämäänsä muutosta.

Olen nähnyt, miten pienistä asioista onnistunut elämänmuutos voi olla kiinni. 

Siksi kehitin logoterapian menetelmistä käytännönläheisen valmennuksen. Sen avulla voit saada kiinni kadotetuista voimavaroista ja ilosta, sekä löytää reitin ulos kuormittavasta arjesta.

Minäkin olen ollut uuvuksissa.

Kun uuvuin palkkatyössäni, olin elämäni taitekohdassa. Elämä ei voinut enää jatkua niin. Päätin irtisanoutua. Minulle aina ennen niin selkeä suunta ja tarkoitus oli hukassa.

Toipumiseen ei olisi auttanut pelkkä sairausloma, lepo tai odottelu.

Opiskelin samaan aikaan logoterapeutiksi. Sain kiinni uudesta suunnasta logoterapian avulla ja siitä, miksi olin päätynyt sen kaltaiseen tilanteeseen ja miten sieltä päästään toipumisen tielle.

Logoterapian avulla koko ajatteluni ja käytännön toiminta muuttui.

Sain uuden suunnan ja tarkoituksen elämälleni, sekä luovuutta, toiveikkuutta ja iloa. Matka jatkuu yhä!"
– Eliisa Saarinen

Logoterapialla hoidetaan tehokkaasti ihmisten tavallisia elämän haasteita. Se on arvo– ja tarkoituskeskeistä psykologiaa ja filosofiaa, sekä lohdullista toivon ja arjen terapiaa elämänmuutoksessa kamppaileville.

KOLMEN ASKELEEN METODILLA KOHTI UNELMIA JA OMIA ARVOJA

”Usein huomaan, että monesti suorittajilla ja uupujilla on käytössään ainoastaan 1 askel kolmesta – ja sekin kuormittavalla tavalla, kuten itselläni oli.”

– Eliisa –

Valmennus on kehitetty logoterapian arvomenetelmistä, joka on käytännönläheinen 3 askeleen metodi. Sen avulla selkeytyy seuraavat asiat, joita voi lähteä viemään käytäntöön valmennuksessa tehtävän konkreettisen suunnitelman kanssa:

ASKEL 1: LUOVUUS JA TEKEMISEN INTO
 • Mistä sinä sytyt? Minkälaisessa tekemisessä sinä loistat? Mitä sellaista toimintaa puuttuu arjestasi?
 • Jokainen on luova, eikä se koske vain niitä, jotka osaavat laulaa, soittaa tai maalata
 • omat taidot, lahjat ja potentiaali esiin! oma paikka, elämäntehtävä, kutsumus ja unelmat saavat suunnan
ASKEL 2: UUPUNEESTA ELINVOIMAISEKSI
 • Jaksaminen kuntoon työssä ja vapaalla: lepo, palautuminen, rentoutuminen, elämykset
 • pois suorittamisesta ja jatkuvasti väsyttävästä arjesta kohti iloa ja elinvoimaisuutta
 • elämän lahjaluonteen sisäistäminen ja sen ymmärtäminen, että riität silloinkin, kun et suorita
ASKEL 3: VASTOINKÄYMISISTÄ UUTEEN NOUSUUN
 •  opit asennoitumaan ja suhtautumaan rakentavasti kriiseihin, vaikeuksiin ja ihmissuhdehaasteisiin
 • kestät vastoinkäymisiä paremmin, eivätkä ne ole esteenä merkitykselliselle elämälle
 •  vastoinkäymisistä uusiin mahdollisuuksiin – opitaan niistäkin!

Mihin valmennus perustuu?

Valmennus perustuu logoterapiaan ja sen arvotyöskentelymenetelmiin. Logoterapian menetelmät ovat käytännönläheisiä ja toimivia.

 Valmennukseen nivoutuu myös hyväksymis– ja omistautumisterapian (kognitiivisen käyttäytymisterapian suuntaus) menetelmiä, jossa työstetään arvojen lisäksi omia ajatuksia ja tunteita, mielen esteitä.

Mitä logoterapia on?

LOGOTERAPIA TARJOAA VOIMAVAROJA, ROHKEUTTA, MIELEKKÄITÄ JA RAKENTAVIA SELVIYTYMISKEINOJA ELÄMÄÄN JA IHMISSUHTEISIIN SEKÄ HENKISEN KASVUN MAHDOLLISUUKSIA JOKAISELLE

Logoterapia on arvo- ja tarkoituskeskeistä psykologiaa ja filosofiaa. Se on lohduttavaa arjen terapiaa, jota kutsutaan myös toivon terapiaksi. Logoterapia toimii hyvin tukena, kun:

 • ihminen etsii omaa paikkaansa 
 •  jos arki ja työ uuvuttaa toistamiseen siksi, että et toimi arvojesi mukaan, etkä elä elämää omana itsenäsi
 • olet keskellä elämänmuutoskriisiä
 • koet ihmissuhdehaasteita
 • koet levottomuutta ja tyytymättömyyttä
 • sinulla on omaan ja elämän tarkoitukseen liittyviä kysymyksiä

Logoterapialla ei hoideta ensisijaisesti psyykkisiä sairauksia eikä myöskään diagnosoida niitä. Logoterapialla voidaan auttaa tehokkaasti ihmistä elämään mielekästä ja merkityksellistä elämää sellaisista sairauksista ja haasteista huolimatta, joihin emme voi itse vaikuttaa.

Logoterapian tehtävänä on auttaa ihmistä hyväksymään ja kestämään sellaiset vastoinkäymiset, joihin ei voi itse vaikuttaa

"Jokaisella on oma keskitysleirinsä", vastasi logoterapian kehittäjä Viktor E. Frankl, kun eräs nuori kysyi häneltä, miten me voimme samaistua hänen kokemuksiinsa kärsimyksestä ja vastoinkäymisistä.

Frankl on wieniläinen psykiatri ja neurologi, joka joutui testaamaan logoterapian oppeja itseensä ja muihin joutuessaan keskitysleirille vangiksi. Hänet tunnetaan parhaiten bestselleristään Ihmisyyden rajalla.

Logoterapian oppien mukaan sellainen kärsimys, mikä on poistettavissa, tulee poistaa. Logoterapiassa korostetaan, että ihminen on Luojan luoma ja yksilöllä ja elämällä on aina arvoa ja tarkoitus.

Logoterapia on henkisen terveyden hoitamista ja ylläpitämistä. Logoterapia ei ole uskonnollista, eikä uskonto, vaan antaa ihmiselle vapauden itse löytää elämän tarkoituskysymykset.

VALMENNUS, JOSSA MUUTOSTA VIEDÄÄN KÄYTÄNTÖÖN

Valmennus sisältää 6 viikon vaiheittain etenevän ohjelman, jossa opit kolmen askeleen metodin

VALMENNUS KOOSTUU KÄYTÄNNÖNLÄHEISISTÄ VIDEOISTA, TOSI ELÄMÄN TARINOISTA, TERAPEUTTISISTA POHDINTATEHTÄVISTÄ JA HARJOITUKSISTA:

 • viikoittain vaihtuva teema, MUTTA EI LIIKAA suoritettavaa, vaan juuri sopivasti
 • ensimmäisellä viikolla pysähdytään oman elämäntilanteen äärelle
 • viikoilla 2–4 keskitytään kolmen askeleen metodiin jossa kirkastetaan omia arvoja hyvin käytännönläheisesti
 • viikolla 5 käydään läpi esteitä, jotka ovat olleet oman muutoksen tiellä ja työstetään omia ajatuksia, uskomuksia ja tunteita
 • viikolla 6 tehdään konkreettinen suunnitelma, jota voi lähteä viemään käytäntöön 
 • jokaisesta teemasta saat teoriavideon sekä itsenäisesti läpikäytävät pohdinnat ja terapeuttiset harjoitukset
 • valmennus antaa sinulle ikään kuin pieniä miniretriittihetkiä arkeen, kun otat aikaa pohtiaksesi elämääsi
 • materiaalit ja tehtävät
 • terapeuttiset harjoitukset 
 • 100% tyytyväisyystakuu! Jos koet, että valmennus ei ole antanut sinulle mitään uutta, etkä halua jatkaa, kerro siitä valmentajalle 21 vrk:n sisällä ostosta, niin saat rahat 100% takaisin


Elämysarvojuttujen jälkeen menin lenkille ja itkin onnesta ja kiitollisuudesta, tuntui että elämässä on jotain järkeä ja itse voi siihen vaikuttaa, on toivoa löytää elinvoimainen ja merkityksellinen oma elämä.

Kolmen askelen metodi selkeytti tosi paljon omaa ajattelua, käytännön esimerkit olivat hyödyllisiä, mielestäni kaikki oli hyvin selkeästi esitetty että ymmärsi, mitä tarkoitetaan. Mahdollisuus kommentoida viestialueelle ja säännölliset sähköpostit myös olivat rohkaisemassa.

– Anni Helminen

Kaipaamiini elämänalueisiin tuli oivalluksia. Sain rohkaisua olla oma itseni ja rohkeutta kokeilla uusia asioita. Välillä huomasin, että en ole ymmärtänyt kiinnittää oikeisiin asioihin elämässäni huomiota.

Tästä oli itselle suurta hyötyä ja apua. Valmennuksen aikana tein jo yhden pienen muutoksen (minulle ison), jota en ollut uskaltanut kokeilla, koska pelkäsin, mitä muut minusta ajattelevat. Ihan mahtava tunne tuli sen jälkeen!

– Johanna Kauppi

4 syytä, mitkä estävät elämästä oman näköistä elämää ja saavuttamasta unelmia

Kun omat arvot ovat hukassa, tärkeänä pitämät asiat eivät toteudu elämässä tai saattaa toimia joskus jopa arvojaan vastaan. Sitä elää opitun maailman mukaan, pyrkii miellyttämään muita ja vastaamaan muiden odotuksiin. Silloin elämä ei tunnu mielekkäältä, eikä oman näköiseltä.

Eläminen 90 % ns. “autopilotilla”. Ei ehdi pysähtyä ja pohtia, vaan toimii ja reagoi opitulla ja samalla tavalla toistuvasti asioihin, ihmisiin ja tilanteisiin. On vaikeaa tunnistaa omia pinttyneitä ajatusmalleja ja toimintatapoja. Uusia tapoja opitaan, kun tiedostetaan ja herätellään vanhoja toimintamalleja.

Jos tekee usein valintoja perustuen sen hetkiseen tunnetilaan, antaa tunteiden ja mielitekojen ohjata käyttäytymistä. Kun oppii kohtaamaan ja säätelemään tunteitaan, voi tehdä tunteiden sijaan arvoihin perustuvia valintoja, jotka vievät kohti mielekästä ja merkityksellistä elämä.

Jos sisälläsi asuu vahva ja pippurinen kriitikko, joka vähättelee sinua ja taitojasi, kuten: “En osaa, ei musta ole... Olen liian sitä ja tätä. Sitkun mä... Mitähän muut tästä ajattelee? Kyllähän ne muut, mutta en minä… Mitä jos taas epäonnistun?” Jos tätä kriitikkoa kuuntelee, pitäen niitä totuutena itsestäsi, ei ihme, että elämä lipuu ohi siitä nauttimatta.

Vaikeassa elämäntilanteessa päädytään usein vatvomaan liikaa omia ajatuksia ja tunteita. Pelot ja uskomukset omasta itsestä nousevat pintaan. Vatvominen ei auta, vaan voi syöstä enemmän epätoivoon.

MUUTOKSEEN TARVITAAN TERAPEUTTISTA ARVOTYÖSKENTELYÄ, JOKA:

 • nostaa omat vahvuudet, tarpeet ja rajat esiin
 • antaa ymmärryksen omista sisäisistä esteistä, jotka seisovat muutoksen tiellä
 • antaa asennoitumistaidot vastoinkäymisten kohtaamiseen
 • tuo elämään iloa ja hyvää mieltä


  Tämä valmennus ei anna vain tietoa, vaan auttaa sinua laittamaan toivottuja asioita käytäntöön!

Jos olet pohtinut näitä, tämä valmennus on sinulle:

 • KAIPAAT PYSÄHTYMISTÄ JA YMMÄRRYSTÄ OMAA ELÄMÄNTILANNETTA KOHTAAN
 • HALUAT ARKEEN ENEMMÄN VOIMAVAROJA, ILOA JA ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA
 • ARKI TUNTUU SUORITTAMISELTA, VÄSYTTÄVÄLTÄ JA UUVUTTAVALTA
 • OLO TUNTUU LEVOTTOMALTA, VAIKKA KAIKEN PITÄISI OLLA NÄENNÄISESTI IHAN HYVIN
 • MUUTOKSET JA EPÄONNISTUMINEN PELOTTAVAT JA ROHKEUS EDETÄ PUUTTUU
 • HALU KEHITTÄÄ ITSEÄÄN HALU SYVENTYÄ OMIIN ARVOIHIN, JOITA OPPISI VIEMÄÄN KÄYTÄNTÖÖN

Unelmawerstaan viikkoteemat:

Viikko 1

PYSÄHTYMINEN:
Missä kohtaa olen nyt? Miten päädyin tähän? Milloin lakkasin välittämästä siitä, miten voin, mitkä ovat voimavarani ja rajat tai mitkä asiat minua kutsuvat tai kiinnostavat?

Viikko 2

METODI 1: Luovuus
Kohti uudenlaista luovuutta! Omat lahjat, elämäntehtävä ja potentiaali – kohti unelmia omannäköisen toiminnan avulla

Viikko 3

METODI 2: Elämyksellinen elämä
Väsymyksestä ja uupumisesta elämästä nauttimiseen – tutustu omiin tarpeisiin ja astu elämään, jossa on aikaa ja taitoa palautua, nauttia, iloita, levätä ja rentoutua

Viikko 4

METODI 3: Selviytymistaidot
Suojavarustus ja asennoitumisen vahva vaikutus – selviydy vastoinkäymisistä rakentavasti

Viikko 5

ESTEIDEN TUNNISTAMINEN JA NIIDEN TYÖSTÄMINEN:
Ajatukset ja tunteet – omien pelkojen, uskomusten ja ajatusten työstämistä kohti totuuden mukaista ja rohkeaa elämää

Viikko 6

ROHKEASTI KOHTI UUTTA:
Unelmat ja arjen toiminnot tavoitteiksi konkreettisen suunnitelman avulla – käytännön toteuttaminen

Kurssin materiaali on käytettävissäsi toistaiseksi, joten voit palata uudelleen valmennuksen pariin.

Unelmawerstas -valmennus auttaa sinua näissä asioissa:

 • MITEN LÖYTÄÄ OMA PAIKKA JA ELÄMÄNTEHTÄVÄ, VAIKKA KOET OLEVASI NYT HIEMAN HUKASSA
 • MITEN SAADA ILOA, RENTOUTTA JA NAUTINTOJA LISÄÄ ELÄMÄÄN, VAIKKA KOET SUORITTAMISEN TUOMAA VÄSYMYSTÄ NYT
 • MITEN PÄÄSTÄ KIINNI OMAN NÄKÖISESTÄ ELÄMÄSTÄ, VAIKKA OLISI AJAUTUNUT MIELLYTTÄMÄÄN MUITA
 • MITEN SAADA ROHKEUTTA TEHDÄ UUSIA VALINTOJA, VAIKKA PELKÄÄ MITÄ MUUT SIITÄ AJATTELEE
 • POHDIT, KUINKA KEHITTÄÄ ITSEÄÄN JA HALUAT KASVAA IHMISENÄ
 • HAAVEILET SIITÄ, ETTÄ PÄÄSISIT EROON ”MITÄHÄN MUUT MINUSTA AJATTELEE” -PELOSTA
 • UNELMOIT UUDESTA TYÖSTÄ, HARRASTUKSESTA TAI ELÄMÄNTYYLISTÄ, MUTTA EPÄVARMUUDET JA PELOT ESTÄVÄT NIIDEN TOTEUTUMISEN
 • TYÖ JA ELÄMÄ ON MENNYT SUORITTAMISEKSI, JOHON UUVUT JA VÄSÄHDÄT TOISTUVASTI
 • KOET, ETTÄ KAIPAAT ELÄMÄÄSI LISÄÄ ILOA, HUUMORIA, JA RENTOUTTA
 • HALUAT OPPIA KOHTAAMAAN VASTOINKÄYMISIÄ NIIN, ETTEIVÄT NE NUJERRA SINUA
 • HALUAISIT SELÄTTÄÄ SISÄISEN KRIITIKKOSI, JOKA SANOO SINULLE JOKA PÄIVÄ, ETTÄ “ET OSAA” TAI “ET PYSTY”
 • TIEDÄT, MITÄ PIDÄT TÄRKEÄNÄ JA MISTÄ UNELMOIT, MUTTA ET OSAA VIEDÄ MUUTOKSIA KÄYTÄNTÖÖN
 • HALUAT TUTUSTUA ARVOIHISI SYVEMMIN HALUAISIT VIETTÄÄ LAADUKKAITA HETKIÄ ITSENÄISESTI ASIOITA POHDISKELLEN, RENTOUTUEN JA VOIMAANTUEN

UNELMAWERSTAS -valmennus EI ole:

 • ihmiselle, jolla on akuutti mielenterveysongelma, kuten syvä masennus tai erittäin suuri kriisi elämässä, joka vie juuri nyt kaikki voimavarat (syvä uupumus, läheisen menetys, ero jne.) 
 •  valmennus ei ole terapiaa
 • valmennus ei pyri ratkomaan vakavia ongelmia tai kriisejä, vaan enemmänkin lisäämään hyviä ja merkityksellisiä asioita elämään
 • hörhöilyä, yliluonnollista höttöä
 • tosiasioiden kieltämistä ja epärealististen asioiden ihannointia – pyritään sen sijaan elämään aina elämän realiteettien ja totuuden mukaisesti mielekästä elämää

Saat 6 viikon terapeuttisen valmennuksen nyt 97€!


Tilaus hoituu klikkaamalla oranssia nappia, joka vie sinut verkkokauppaan. Maksettuasi kurssin, voit kirjautua kurssialustalle ja saat sähköpostiisi tietoa valmennuksesta.

Huomaathan, että voit maksaa kurssin myös tilisiirrolla tai laskulla (katso tiedot alla).  

Valmennuksella on 100% tyytyväisyystakuu 21 vrk:n ajan. Jos koet, että et ole saanut valmennuksesta mitään uutta, vaikka olet tehnyt siihen liittyvät tehtävät ja harjoitukset, ilmoita siitä valmentajalle 21 vrk:n sisällä sähköpostiosoitteeseen eliisa@valostamo.fi ja saat rahasi 100% takaisin. 

Hinta

97€

Hintaan sisältyy alv 24 %


 • 6 viikon terapeuttinen materiaali
 • 100% tyytyväisyystakuu
 • Kommentointi ja kysymysmahdollisuus valmentajan ja muiden kanssa kurssialustalla (vapaaehtoinen!)
 • Materiaali pysyy käytössäsi toistaiseksi, joten voit palata niihin ja edetä omaa tahtiasi
 • BONUKSENA saat kurssin yhteydessä ilmaisen tunnetaitowebinaarin (viikolla 5)


HALUATKO MAKSAA LASKULLA / TILISIIRROLLA?
Ota minuun yhteyttä eliisa@valostamo.fi ja lähetä nämä tiedot: Etu– ja sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, sekä koko osoitteesi, niin lähetän sinulle tilisiirtotiedot sähköpostiisi.
Pääset kirjautumaan kurssille heti kun maksusuorituksesi näkyy tilillä. Huomioithan, että laskutuslisä on 5€.

Onko tämä kallista?

Sen toki jokainen päättää omista lähtökohdistaan, mutta tässä hieman vertailukohtaa:

Pidän näitä terapeuttisia valmennuksia myös henkilökohtaisesti  lähitapaamisina yksilöille ja pareille (Tampereella tai etänä), jolloin hinta menee terapeutin hinnastoni mukaisesti ja maksaa 91–137€ / 60 tai 90 min. Yhteensä kuuden kerran tapaaminen maksaa täten 546–822 €, joten verkkovalmennus on hyvä, edullinen ja varteenotettava vaihtoehto ja voit palata materiaaleihin aina uudelleen.

Entäpä jos tämän valmennuksen avulla kävisikin niin, että…

 • jokin päivä huomaat, että on tapahtunut paljonkin muutosta verrattuna lähtökohtaan
 • olet ymmärtänyt uupumuksen ja ylisuorittamisen syyt ja opit niistä – jos joudut jatkossa samaan kierteeseen, opit tunnistamaan oireet riittävän ajoissa, jolloin tiedät, että nyt on tehtävä ryhtiliike 
 • olet ymmärtänyt, missä kohtaa ”hukkasit” itsesi ja miksi
 • löysit ne asiat, mistä sytyt, missä olet hyvä ja missä voit loistaa
 • ymmärsit tarpeesi ja rajasi paremmin ja olet onnistunut pitämään huolta omasta jaksamisesta
 • toiveikkuus, luovuus ja ilo on lisääntynyt
 • et koe vastoinkäymisiä niin suurina uhkina enää
 • olet enemmän oma itsesi
 • koet että elämälläsi on tarkoitus ja se on mielekästä, merkityksellistä
 • ymmärrät, että kaikki asiat joilla olet itseäsi soimannut, eivät ole totta
 • tunnistat hetken, jolloin negatiivinen ajatuskierre on alkamassa ja osaat kiinnittää siihen huomiota
 • suhtaudut itseesi positiivisemmin, pidät itsestäsi enemmän
 • ymmärrät, mistä tunteet tulevat ja osaat tunnistaa niitä paremmin

 Olin ollut pitkään väsynyt, kyllästynyt ja uuvahtanut arkeen. Kolmen askeleen metodi on havahduttava! Niin selkeä, josta tuli paljon oivalluksia, mm. siitä, miksi olen ollut niin turhautunut ja levoton.

Valmennus sisälsi hyvin tehtyjä, käytännönläheisiä pohdintatehtäviä. Videot ovat selkeitä. Esimerkit omasta elämästä ja tarinoista antoivat toiveikkuutta.

Valmentaja on rohkaiseva, oma itsensä, avoin, selkeäsanainen ja luonnollinen. Uskalsin taas unelmoida ja pienin askelin etenen konkreettisen suunnitelmani avulla unelmia ja parempaa arkea.

– Janne K.

 Sain paljon uusia oivalluksia arvoistani ja konkreettista hyötyä ja iloa arjen tekemiseen.

Asenne on parempi, esim. aiemmin ruokaa tehdessä väsytti, nyt osaa kääntää sen että tykkään ruoanlaitosta ja haluan olla normaalipainoinen / terve ja siksi on ihana tehdä itse terveelliset ruoat.

Elämysarvoja en aiemmin tiedostanut yhtään, nykyään annan itselleni luvan myös olla ja nauttia, ja se ei ole laiskuutta vaan itsestä huolehtimista.

– Anni Helminen

Anna mahdollisuus muutokseen

Monet odottelevat ja odottelevat… jospa ne asiat, haasteet ja unelmat ihan itsekseen muuttuisi ja toteutuisi! Mutta kukaan ei tee sitä puolestasi. Elämä jatkuu samoilla totutuilla kaavoilla ja tavoilla, ellemme välillä ravistele niitä. Älä jää odottelemaan – paras aika toimia on NYT!


”Muutos, jota tarvitsee ja haluaa, ei yleensä toteudu vahingossa.”